Lagerhotel / boksleje

2

Hos os kan vi garantere at du får et rent, pænt, sikkert og tørt sted at opbevare dine byggematerialer, private ejendele eller maskiner. Vores beliggenhed er helt i top. Vi ligger tæt på motorvejsnettet, som giver hurtige til- og frakørselsforhold. Vi er placeret godt, uanset om dine varer skal nord- eller sydpå.

Med opbevaring i vores lagerhotel får du blandt andet:

  • Sikker opbevaring
  • Evt. ordrehåndtering
  • Sikrede omgivelser
  • Nemt at komme fra og til motorvej

Ansvarlighed og fortrolighed – omsorgsfuld omgang med dine varer

Vores medarbejdere er sig deres rolle meget bevidste. Vi ved det er afgørende, at vi er gode repræsentanter for din virksomhed. Derfor optræder vi samvittighedsfuldt og omgås dine sager omhyggeligt.

De virksomheder, vi allerede samarbejder med, ved, at hos os er sikkerhed, fortrolighed og tavshed en helt naturlig selvfølge.

 


Opbevaring i sikrede containere

Hvis du står og mangler lagerplads, eller skal have dine ting opbevaret, kan du fordelagtig leje en 20 fods container på vores indhegnet og videoovervågede plads/hal i Fredericia.

Du får adgang til containeren 24 timer i døgnet.

Har du store og tunge genstande? Vi hjælper dig med, at køre dine varer til og fra containeren med truck. Det kan være tunge varer, du skal have fra containeren over i bil.

Opbevaring på byggeplads. Vores containere er velegnet til at opbevare materialer og maskiner til brug på byggeplads. Vi levere og henter naturligvis containerne.

 

Vi har sikrede og tørre 20 fods containere stående til udlejning til dig der:

  • ønsker opbevaring af ejendele
  • mangler opbevaring af materialer og maskiner på byggepladsen.

Vi tilbyder også opbevaring af eksempelvis campingsvogne og både.

16807290_260272964428024_146751819429865842_n

Ring til os på 73 66 11 12, hvis du vil vide mere om mulighederne for lagerhotel eller generelt har spørgsmål. Vi sidder klar til at snakke med dig.