Om os

LM Service er et handelshus med helt specifikke løsninger for dig. Vi løser både udfordringer inden for spedition, opbevaring og transport for virksomheder og private.

I forhold til flytninger, opbevaring, udlandsrejser, logistik og/eller, så kan du altid gi’ os et ring og se om ikke vi er det bedste tilbud.

LM Service er stiftet af Leif Dinesen, som igennem 40 år, hvor han har drevet virksomhed idet sydlige Danmark, har opbygget en solid erfaring inden for vejhjælp, transport, storvognsbjergning m.m.).

For virksomheder

Leif har drevet en af Sønderjyllands største kurér- og transporttjenester op gennem 80’erne, 90’erne og 00’erne, men solgte sin store virksomhed med flere end 70 lastbiler i 2006 til Fair Trans.
Nu er Leif tilbage i Fredericia, hvor der nu ligger en ambitiøs virksomhed indenfor udlejning og kurerkørsel, spedition og herunder omlæsning af gods for adskillige speditører samt opbevaring/lagerhotel for virksomheder m.m.

For private

For private yder LM Service helt særlige ydelser. Eksempelvis:

  • udlejning af containere – kendt som boxleje – som depot/opbevaring for private.
  • For dig, hvis du eksempelvis står og skal flytte. Bestil en container opstillet hjemme hos dig selv, fyld den i ro og mag og når du er klar og har læsset containeren flytter vi den til din nye adresse … hvor du så igen, i fred og ro kan tømme den. Det er både sikkert, smidigt, fleksibelt, kan arrangeres for kort tid, længere perioder eller som det passer bedst.
  • For dig, som måske gerne selv vil kunne klare transport selv eller for dig, der blot en enkelt gang, lidt akut, står og mangler plads til at flytte, grej, møbler eller…

 

LM Service for alle

LM Service er helt grundlæggende for alle private og virksomheder. Vi løser dine udfordringer uanset hvad du står og mangler af materiel, værktøj eller maskiner. I forhold til flytninger, opbevaring, udlandsrejser, logistik og/eller, så kan du altid gi’ os et ring og se om ikke vi er det bedste tilbud.