Kurerkørsel

Professionel kurerkørsel

Står du pludselig og mangler en hurtig transport af dine varer eller dit god? Så kan vi lave en løsning, der passer dig.

Som kunde er du vores klare fokus og førsteprioritet. Fleksibilitet, åbenhed og hurtighed er vigtige nøgleord hos os. Du SKAL kunne stole på, at vi rykker hurtigt ud og leverer på rette tid og sted.

 

 

Kurerkørsel i hele Danmark – og udlandet .. uanset Padborg eller Fredericia

Vores biler som bruges til kurerkørsel har forskellige størrelser. Derfor er vores leverancer og vores kurerkørsel den mest optimale for dig – uanset om det gælder Danmark eller udlandet.

Her har vi ingen mindstetid til din opgave, og vi afregner præcist for de minutter, du har brugt os. På den måde kommer du ikke til at betale for noget, du ikke har fået. Det mener vi hos LM Service er både rimeligt og mest fair.

20170530_113855

Pris på kurerkørsel

Størrelsen på vores transportbiler, som vi kører kurerkørsel med, varierer. Dette giver os mulighed for at håndtere forskellige typer af opgaver, afhængig af dine behov og ønsker.

I vores prisfastsættelse har vi et princip om at vores kunder naturligvis ikke skal afregnes for mere end den tid der bliver brugt hos os. Vi afregner minutiøst efter det præcise antal minutter, som er lagt i det udførte arbejde. Dette sikrer, at du ikke betaler for noget, du ikke får.

Dette mener vi er mest rimeligt og danner god grobund for et godt fremtidigt samarbejde.

Kontakt

Ring til os på T: 73 66 11 12, hvis du vil vide mere om mulighederne for kurerkørsel eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Er du i tvivl om hvad kurerkørsel er? Så tryk her og læs mere