Kurerkørsel Padborg

Mangler du transport til dit gods, dine varer eller ? Så lover vi en hurtig transport – vi er klar, og glæder os til din leverance!

Kurerkørsel Padborg … og udlandet

LM Service tilbyder hurtig transport i Danmark og Europa. For mere information om vores kurerkørsel i Fredericia, læs her.

Vores kurerkørsel er lig med hurtig levering af alle typer pakker. Store som små. Paller i alle størrelser, gods, breve, pakker etc. Vores dør-til-dør levering er skarp, også når det skal hasteleveres indenfor Danmark og Europa.

Vi har mange års erfaring med kurerkørsel, og derfor har vi ekspertisen og den viden der skal til, for at få din opgave løst på bedste vis – og med den rette service. Skal du have fragtet noget hurtigt, sikkert og til tiden, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Kurerkørsel priser

Transport bilerne vi kører kurerkørsel med har alle forskellige størrelser. Dette sikrer, at vi kan håndtere forskellige typer af opgaver afhængig af dig og dit behov.

Når det kommer til priser, har vi et helt klart princip om, at vores kunder ikke skal afregnes for mere end hvad den tid der bliver brugt hos os. Vi afregner for de minutter der præcist er lagt i det arbejde vi har fuldført. På den måde kommer du ikke til at betale for noget, du ikke får. Det mener vi er mest fair og rimeligt … og som også er grobund for et godt fremtidigt samarbejde.

Hvad skal du gøre nu?

Vil du have et uforpligtende tilbud på din næste leverance? Du kan enten:

  • Udfylde kontaktformularen til højre .. så vender vi tilbage til dig
  • Ringe 28 98 75 20 … Vi sidder klar ved telefonen til dit opkald
  • Eller sende os en mail på kontakt@lmserviceaps.dk
  • Se yderligere information på vores kontaktside.

Så får du en pris på din opgave, afhentnings- og leveringsdagen tilkendegivet og så skal du blot læne dig tilbage, og lade os om kurerkørslen.