Kurerkørsel Fredericia

Dine varer er blevet lovet afleveret til tiden – men du mangler transporten. Vi lover en hurtig transport af dine varer – og vi glæder os til at hjælpe dig med din leverance!

Kurerkørsel Fredericia og udlandet

Hurtig transport i Danmark og Europa er vores speciale.

Kurerkørsel hos LM Service indebærer leverance og fragt af både store pakker, paller i alle størrelser, gods, pakker og breve. Vi tilbyder dør-til-dør leverance … også når det skal hasteleveres indenfor Danmark og Europa.

Grundet mange års erfaring med kurerkørsel, har vi mulighed for at levere til tiden – og med den rette service. Vi har prøvet det før … og gør det igen. Tøv derfor ikke med at tag kontakt til os, hvis du skal have fragtet noget hurtigt! Vi er klar …

Vi tilbyder desuden ligeledes kurerkørsel i Padborg.

Skærmbillede 2016-06-08 kl. 10.28.07

Priser og biler

Vores biler til kurerkørsel har alle forskellige størrelser. Derfor er vores leverancer og kurerkørsel den bedste mulighed for dig … uagtet om kurerkørslen skal ske i hele Danmark eller udlandet.

Når det kommer til priser, har vi et princip om, at du ikke skal afregnes for mere end den tid der bliver brugt hos os. Vi afregner præcist for de minutter, der er arbejdet. På den måde kommer du ikke til at betale for noget, du ikke får. Det mener vi, er både rimeligt og mest fair.

Hvad skal du gøre nu?

Vil du have et uforpligtende tilbud på din næste leverance? Du kan enten:

  • Udfylde kontaktformularen til højre .. så vender vi tilbage til dig
  • Ringe 28 98 75 20 … Vi sidder klar ved telefonen til dit opkald
  • Eller sende os en mail på kontakt@lmserviceaps.dk
  • Se yderligere information på vores kontaktside.

Så får du en pris på din opgave, afhentnings- og leveringsdagen tilkendegivet og så skal du blot læne dig tilbage, og lade os om kurerkørslen.