Spedition

Professionel Spedition

Vi sørger for alt papirarbejde og sikrer at alle regler er overholdt, hvis du vælger os som speditør. Vi udfører spedition i forskellige størrelser og løsninger – vi kan også lave specialløsninger som passer dig og dine behov.

Hos LM Service arbejder vi professionelt, seriøst og struktureret. Vi sikrer din transport en sikker behandling af din opgave.

3

Størrelser og spedition priser

Vores erfaring og maskinel kan stå for alle typer opgaver. Lige fra når det gælder én palle til hele læs, så er vi klar.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, god service og vi er fleksible i forhold til at lave en løsning der giver dig netop det resultat, du gerne vil have.

Udfyld kontaktboksen til højre og modtag en pris på din næste opgave

Geografi og miljø

Vi tilbyder spedition i hele Europa – lige nu har vi for eksempel 20 lastbiler kørende mellem Danmark og Tyskland.

Vi arbejder målrettet mod at beskytte vores miljø og klima. Derfor er mange af vores biler udstyret med miljørigtigt udstyr, så vi sparer på energi, brændstof og vores transport.

Kontakt

Vi står altid klar til at håndtere din henvendelse og lover svar indenfor kort tid. Så står du med en opgave du vil have løst, et tilbud du gerne vil have sendt eller spørgsmål omkring spedition, er vi klar til at svare på din forespørgsel.

Du kan ringe til os på telefon: +45 73 66 11 12 eller sende os en mail direkte på info@lmservice.dk

Du kan læse mere om os, og hvem vi er ved at trykke her